Handige tips voor parkeren in een Q park

Het zal ongetwijfeld op korte termijn voorkomen. Je gaat naar een andere stad en wilt hier gaan parkeren in bijvoorbeeld een Q Park. Waar moet je allemaal rekening mee houden als je daar wilt gaan parkeren? Om je hier wat meer informatie over te geven, zullen we hieronder kort stilstaan bij de belangrijkste onderwerpen op dit gebied zodat je zeker weet dat je een goede keuze zult gaan maken. 

Ga voor Q Park vanwege de beveiliging

Als je jouw auto wilt gaan parkeren in een grote stad is het aan te raden om te gaan kijken of er een Q Park in de omgeving is. Q Park is namelijk een aanbieder waarbij je zeker weet dat je auto zo optimaal mogelijk beschermd wordt. Dit bedrijf heeft namelijk overal camera’s hangen waardoor je zeker weet dat jouw auto in veilige handen is. Het zou immers zonde zijn als je jouw auto ergens buiten parkeert en je vervolgens erachter komt dat iemand tegen je auto heeft aangereden.

Automatisch betalen

Een andere tip die je zeker in overweging dient te nemen is het parkeren waarbij je automatisch betaald op basis van kentekenregistratie. Dit systeem is erg handig omdat je hierdoor niet continue een kaartje hoeft te trekken wat uiteindelijk de kans op het kwijtraken van dit kaartje ook doet verminderen. Let op, het is wel altijd aan te raden om naderhand altijd te kijken of je registratie is goed gegaan. Als deze namelijk na verloop van tijd nog aan staat, zul je voor enorme kosten komen te staan die je eenvoudig had kunnen voorkomen en dat maakt je ervaring bij een Q Park natuurlijk niet zo prettig.

Zoek van tevoren een goede garage uit

Voordat je besluit naar een bepaalde stad te gaan is het aan te raden om eerst een goede garage uit te gaan zoeken. Hierdoor weet je op voorhand al of er een Q Park in de omgeving is. Dat is erg prettig, want niets is vervelender als je in een grote stad komt en vervolgens nog op zoek moet gaan naar een garage waar jij jouw auto kunt gaan parkeren. Advies nodig? Raadpleeg dan het internet voor een compleet overzicht van mogelijkheden. Je wilt natuurlijk wel van tevoren weten dat je een goede keuze zult maken en niet dat je voor verrassingen komt te staan.

Op vakantie? Kies dan ook voor een Q park garage

Als je op vakantie gaat is het natuurlijk vanzelfsprekend dat je zelf met de auto naar bestemming gaat en je auto op een parkeerplaats laat staan. Echter, is het aan te raden om ook hier voor een overdekte Q Park te kiezen. De voornaamste reden waarom het aan te raden is om voor een Q Park te kiezen is omdat de auto dan veilig overdekt opgesteld staat. Je wilt immers voorkomen dat je jouw auto ergens parkeert en er achteraf achter komt dat iemand tegen je auto heeft gereden. Daarnaast hoor je tegenwoordig op het nieuws ook verschillende verhalen dat bedrijven je auto rijden als.